Pukkie

  • Ras: Kruising

  • Leeftijd: 15-11-2011

Lieve Pukkie kwam vorig jaar in de zomer een eerste keer binnen bij ons in het asiel. Zijn baasje werd toen opgenomen in het ziekenhuis en dat betekende dat Puk opzoek moest naar een nieuwe thuis.
Hij liet heel snel zien dat hij de drukte van het asiel niet goed aankon. Te veel stress maakte hem gefrustreerd en ongelukkig. Hij werd uiteindelijk snel geadopteerd maar omwille van een verandering in de thuissituatie moest Pukkie weer terugkomen naar het asiel.

We vonden een opvanggezin waar Pukkie tot rust kon komen en daar verblijft hij nu al enkele weken.
Dit knap ventje van 9 jaar wil niets liever dan geknuffed worden en bij je zijn. Dat is zowat zijn rode draad door het leven. Hij zoekt mensen die hij kan vertrouwen en hem de tijd geven om op zijn tempo zijn wereld te vergroten.
Andere hobby’s van Puk zijn spelen en wandelen. Het wandelen moet wel gebeuren op rustige plaatsen waar niet te veel andere mensen, dieren of auto’s zijn. We zijn daarom ook opzoek naar adoptanten die in een prikkelarme omgeving wonen.
Ook zal Pukkie het beter doen in een klein gezin dat een niet te druk sociaal leven heeft en daarnaast nooit meer dan enkele uren van huis is. Een plek bij een andere hond is helaas geen optie.

Mag Pukkie op uw schoot in slaap vallen?