Nino

  • Ras: Bouvier

  • Leeftijd: 01-09-2014

Ik ben Nino, een kruising bouvier van 5 jaar en wil graag mij even voorstellen. Al meer dan een jaar wacht ik op iemand die mijn beste vriend voor het leven wil zijn. Er zal toch iemand vallen voor mijn charmant uiterlijk, al moet ik dit nu zelf zeggen.

Ik zoek iemand die door mijn ruwe bolster heen durft te kijken. Ik weet ik val niet dadelijk met mijn vier poten in uw armen en kom niet dadelijk fletsen bij u maar eens ik weet dat je het goed bedoelt met mij zal ik dat wel doen.
Hoewel ik nog maar één oogje heb zie ik goed genoeg om jullie te leren kennen en te vertrouwen, zoals jullie ook met mij geduld moeten hebben. Wekelijks maak ik leuke wandelingen met mijn aandachtspersoon; man man, wat vind ik dát leuk om langs het water en in het bos te wandelen. De eendjes in het water vind ik wel héél leuk! Tijdens wandelingen gedraag ik me ook heel goed en reageer niet op fietsers, auto’s etc.

Ik ben braaf in de auto, bij de dierenarts, bij u thuis… Kortom: ik ben een vriend voor het leven. Tot die tijd, wacht ik vol hoop in het asiel tot de dag dat mijn forever baasje lange wandelingen met me wilt maken en gezellig samen dingen doen, zodat ik erna languit kan liggen in een warm mandje.

Ik zie het zo voor mij maar klopt het dat dromen bedrog zijn??? Nee, ik weet zeker dat mijn droom gaat uitkomen

Misschien wordt mijn droom wel omgezet in een kerstwens …………..

Dikke poot

Nino