Montana

  • Ras: Rottweiler

  • Leeftijd: 19-1-2012

Een stoere slof van een Rottweiler, dat is Montana. Stoer met haar Rottweiler rimpels, maar een slof omdat ze ZO graag knuffelt en aaitjes ontvangt.
Zitten er twee mensen in een ruimte dan weet ze niet bij wie ze meer knuffels krijgt dus dan gaat ze maar afwisselend van de een naar de ander.
Montana is van het asiel geworden nadat ze niet meer werd opgehaald na haar tijdelijke verblijf. Montana wordt 19 januari 8 jaar oud en is samen met een kat binnengebracht.

Als Montana maar aandacht krijgt en bij de mens kan zijn, dan is ze gelukkig. Een zachtere blik in een hond is er bijna niet te vinden. Ze is wat kieskeurig in haar speeltjes, een rollende pieper was wel heel interessant en dit wil ze graag meenemen. Verdere speeltjes zoals touwen worden zorgvuldig in stukjes gescheurd. Montana is ontzettend voer- en stemgevoelig, beiden maken haar blij en zorgen voor veel kwispels. Ze gaat ook heel mooi zitten voor een koekje.

Voor Montana zoeken we een fijn thuis met mensen die haar lekker veel aandacht willen geven. Ze zou eventueel als eerste hond geplaatst kunnen worden. Wel een huisje voor haar alleen zodat ze geen knuffels en aaien hoeft te delen. En ergens waar ze alle liefde van de wereld krijgt.