Marcel

  • Ras: Havanezer

  • Leeftijd: 15-3-2019

Onze Marcelleke, zoals hij hier liefkozend wordt genoemd, is een bescheiden Havanezer reutje van maart 2019. Hij is aan ons afgestaan door zijn eigenaren. Deze hadden hem pas een dag en werd niet meer in huis geduld omdat hij vlooien had en een kakje in huis had gedaan.
Nu gaan wij op zoek naar een fijn en warm thuis voor Marcelleke waar hij van harte welkom is.

Marcel heeft niet de beste start gehad in zijn jonge leven en is nog erg onder de indruk van alles. Hij is nog steeds angstig voor vreemde mensen en situaties en wordt dan erg nerveus. Eens hij je kent en lief vindt bloeit hij steeds meer open. Hij komt dan dicht bij je zitten, tegen je aan en uiteindelijk ligt hij op zijn rug om zijn buikje te laten aaien. Soms komt er zelfs een speelse kant van hem naar boven en wordt er heel snel een kleine spelboog gemaakt.

Het is een erg zachtaardig hondje die graag geniet van het leven en zeg nu zelf, hoe kun je niet vallen voor dit snoetje?

Wel een aandachtspuntje van Marcel is het alleen leren blijven, dit heeft hij nooit geleerd, dus daar dient zeker in het begin goed met hem mee geoefend worden. Evenals zijn zindelijkheid.

Marcel is benoemd tot onze nieuwe keukenhond, leert steeds iets bij en we zien elke dag vooruitgang. Wij zoeken een thuis voor hem waar hij rustig kan leren hoe leuk het leven kan zijn. Andere hondjes vindt hij erg interessant, dus mocht u al een stabiel en vrolijk hondje hebben dan mag deze eventueel kennis komen maken. Verder zoeken we voor Marcel rustige mensen met een tuin.

Hopelijk tot gauw bij ons in de keuken!