Bella

  • Ras: Mastino Napoletano

  • Leeftijd: 18-01-2018

Misschien denkt u dat u dubbel ziet. Nee, dit is niet Ara maar Bella.
U kunt zich de Mastino Napoletano pups vast nog herinneren van een tijd geleden en Simba die onlangs een goed thuis heeft gevonden. Dit is de mama en ook zij is nu vrij ter adoptie.
Bella is van 18-1-2018 en ze is dus een Mastino Napoletano teef. Het heeft even geduurd voordat Bella ons mocht en ze zich realiseerde dat die menselijke aandacht toch niet zo angstaanjagend is. Ze was ook niet goed verzorgd toen ze in beslag genomen werd met haar kroost. Onder andere haar ogen waren er slecht aan toe waardoor ze niet veel zag. Daarnaast is het wel al een hond met veel vel, maar hingen haar tepels bijna op de grond door de vele nestjes die ze heeft gehad. Ondertussen heeft ze hier haar medische opvolgingen gehad en enkele operaties later is ze nu klaar voor adoptie.

We zien hier een Bella die meer is open gebloeid. Ze wil graag aandacht van de verzorgers en kan geweldig leuk met een bal spelen. Ciccio, de vader van de pups, is haar grote kameraad en ze gaan graag samen in de weide. Ze hoeven niet per se samen geplaatst te worden.
Als je ruimte en geduld hebt dan krijg je aan Bella een leuke hond.  Ze heeft wel tijd nodig om mensen te leren kennen. Voor Bella is een tuin wel noodzakelijk en moet het ook niet erg zijn wanneer ze wat waakt. We plaatsen haar in een thuis zonder kinderen met wellicht een stabiele reu.

Bent u weg van het ras, de beschrijving en kunt u niet wachten om deze rimpelige jongedame te ontmoeten, neem dan contact op met ons asiel.