08
feb
2018

Zora GEADOPTEERD

0 Flares 0 Flares ×

Zora is een kruisizorang Amerikaanse Stafford van januari 2015. Ze kwam binnen via een inbeslagname en heeft hier meteen alle harten veroverd.
Zowel voor liefhebbers van de Stafford als liefhebbers van de kleinere hondjes is Zora zálig. Zora is namelijk een typisch gevalletje ‘kleinere hond in een groter jasje’.

Hier in het asiel laat ze zien graag te rennen, blij en enthousiast te zijn.
In binnenruimtes is ze iets minder hevig, en wordt duidelijk hoe groot Zora zelf denkt te zijn. Ze denkt namelijk een schoothondje te zijn, in de meest letterlijke zin van het woord. Het is een énorme knuffelkont!
Waar ze, zelfs binnen, heel hevig van kan worden, is eten. Het is een gepassioneerd eter, die stiekem best wat eten kan stelen van een aanrecht. Voor Zora is dit een goede manier om meer te leren in het leven: netjes wandelen aan de riem, meer commando’s, speuren… noem maar op.

Zora is een hele lieve, vrolijke hond die zoekt naar baasjes die niet per se ervaring hoeven te hebben met honden. Mensen die graag actief bezig zijn met de hond, zou qua interesses prima matchen met de interesses van Zora.

 

zoraa

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×