Zita

  • Ras: Amerikaanse Staffordshire Terrier

  • Leeftijd: 22-12-2016

Kan met andere honden: nee
Kan met katten: nee
Kan met kleine kinderen: nee
Kan met grote kinderen: ja
Kan op een appartement: nee

Ik ben Zita, een knappe grijs-witte klassedame en ben op zoek naar mensen die me veel knuffelen en een veilige thuis bieden. Ik vind zachte aanrakingen heerlijk en word daar oprecht rustig van. Het liefst lig ik bij jou op de zetel, lekker te snurken, of ik ben jouw rots in de branding tijdens een akelige of spannende film. Ik ben ontzettend gesteld op properheid, mijn verzorgers verbazen zich telkens hoe zuiver mijn mandje en omgeving zijn en blijven.

Ik ben ook graag actief, ik moet natuurlijk mijn slanke lijn en atletische lichaam goed onderhouden. Ik speel, speur en puzzel graag en blijk enorm intelligent! Ik leer heel snel nieuwe instructies en sta bekend in het asiel als een gehoorzame lieve meid, die moeiteloos gaat zitten wanneer gevraagd.

Wel belangrijk is dat je weet dat ik niet van mijn soortgenoten of andere dieren houd. Ze maken me nerveus en ik word er enorm opgejaagd van. Het is niet mijn mooiste karaktertrek, maar het zijn nu eenmaal de gevolgen van mijn verleden. Ik wil dus graag leven in een huis met mensen! En kinderen mag ook, maar wel grote kinderen, want ik kan onstuimig zijn. Ik ren graag in een goed afgemaakte rustige tuin, die van mij alleen is. Ik ga graag wandelen in prikkelarme omgevingen, waar ik geen andere honden tegen kom. Hier in het asiel oefenen ze met mij en een muilkorfje, zodat het veilig blijft moest er toch eens een soortgenoot op me afkomen. Ik zie dat als iets positiefs!

Ik ben een nette, lieve, schattige en sportieve zetelhanger, die helemaal op haar plaats gaat zijn bij haar mens/mensen die bereid zijn me van honden-prikkels te behoeden daarbuiten. Wil je kennis met mij maken? Mail dan naar [email protected].