Hallo!

Een tijdje terug adopteerde wij twee katjes bij jullie. Ze waren na 2 weken gaan lopen maar zijn ondertussen terug terecht en beginnen hun draai hier te vinden. Mijn vriend heeft de katten al andere namen gegeven dus we weten de originele namen niet meer 😅 ik denk Brenda en Bente?
We wouden jullie toch even bedanken en leuke foto’s delen!
Claudette, die eigenlijk de meest schuchtere kat was, komt heel graag dicht bij ons in de buurt zitten, om ons te observeren. Als ik aan het thuiswerken ben, gaat ze aan het raam zitten onder mijn bureau (zoals op de foto). Als we in de keuken zitten gaat ze daar ook onder een tafeltje zitten, dicht bij ons. Aanraken vindt ze niet leuk dus dat vermijden we ook.
Xianti komt ’s morgens vooral om aandacht vragen. Als ze nog geen eten gehad heeft dan laat ze het zelfs toe om haar te aaien. Zij houdt niet zoveel van drukte dus gaat meestal op andere plekjes zitten, een beetje meer weg van ons. Ook wel graag aan het raam. We hebben op hun favoriete plekjes dekentjes gelegd zodat ze rustig kunnen liggen. In de toekomst gaan wij ook een veranda hebben en we denken dat ze daar echt van gaan genieten.
Met vriendelijke groeten,
Lonne