Dag Jos, Iris en alle andere.
Met Toby hier. Even een update van mijne eerste weken hier.
Volgens mijn baasjes ben ik een echte puber en komen mijn puberstreken naar boven. Ikzelf vind van niet hoor. Wanneer mijn baasjes van huis zijn durf ik al eens in de plant te zitten en gebeurt al wel eens een ongelukje, nochtans komt de hondenoppas mij dan telkens uitlaten voor een wandeling. Al ga ik niet altijd even graag wandelen.
Ik ben super flink en heb al de “zit” geleerd. Al wil ik alleen maar op zachte dingen gaan zitten zoals mijn kussens en dekens of de zachte ondergrond van de manège. Op de vloer of buiten op de koude grond, weiger ik te gaan zitten. Hoe hard ze mij ook met lekkere dingen proberen te overtuigen. Jaja hoor het Chihuahua karakter komt naar boven.
Sia is ondertussen mijn beste maatje. De eerste paar keren gingen best moeilijk, zij was veel te hevig en daar werd ik een beetje bang van. Daarna was ze veel rustiger en vanaf toen spelen we veel. Ik kom dus elk weekend vanaf nu logeren. 😉
Wandelen vind ik niet altijd even leuk. Het weer moet meezitten, met koud weer of regen denk ik er nog niet aan om naar buiten te gaan ook al draag ik een dikke jas.
Het weekendje Ardennen was voor mij  dan ook geen succes, veel te koud. Gelukkig bleven mijn baasjes ook veel binnen om op te warmen, want de sneeuw vond ik maar niks.
Ik heb al vele leuke dingen gedaan. Ik ben al twee keer mee naar de manège geweest. Heb al mogen mee genieten van een chique diner op restaurant (ook al kreeg ik niks) en ben al mee op bezoek geweest bij de bewoners van het WZC waar mijn baasjes werken. Ik heb me zo goed gedragen dat ze nu nog over mij spreken.
Zo van al dat vertellen ben ik een beetje moe geworden. Ik ga dus een dutje doen in de zetel naast Sia.
Maar voor ik ga slapen wil ik nog een aantal mensen bedanken.
Dankjewel allemaal voor de goede zorgen  Dankjewel Iris dat ik bij jou mocht logeren en om mij in je hart te sluiten.
Dankjewel Jos voor de match met mijn nieuwe baasjes( geloof het of niet, maar ik denk dat er binnen een aantal jaar een vrouwelijke versie van mezelf rondloopt in huis).
Ik heb mijn gouden mandje dankzij jullie gevonden.
Groetjes en kleine poot
Toby