Hallo,

Kennen jullie mij nog? To? De kruising Leonberger-Newfoundlander-Landseer die drie jaar geleden een tijdje bij jullie zat?

Ik wil even laten weten dat het heeeeeel goed met mij gaat. Ik heb een superfijne familie die enorm veel van mij houden. In het begin was ik erg gestresseerd en zenuwachtig, maar ik had zo snel door dat het daar best oké was, en uiteindelijk vond ik het helemaal super.

Ik heb een kleine witte hondevriend, en 2 paarden als harige broers, en dat vind ik prima. Aangezien ik een kneusje was heb ik wat privileges in huis weten te onderhandelen, ik slaap namelijk prinsesheerlijk op de overloop, en lig ook soms op de zetel..  Mijn baasjes gaan heel graag op vakantie in de natuur, ik mag overal, maar echt overal mee! We gaan dan lekker camperen, of huren een huisje. Ik ga ook mee naar de paardijlessen van mijn vrouwtje, of naar de weides om de paarden te verzorgen, dan kijk ik of ze het allemaal wel goed doet.. Aangezien ik zo braaf en trouw ben, en nog nooit ook maar iets verkeerd heb gedaan, mag ik altijd lekker los. Ik blijf toch altijd in de schaduw van mijn vrouwtje, hoor.. Af en toe doen we dingen die ik zo spannend vind, dat ik mezelf niet kan beheersen van de stress, dan loop ik zenuwachtig heen en weer, en doe ik allerlei rare bewegingen en rondje. Dan zegt het vrouwtje meestal dat het goed geweest is, en moet ik even aan de lijn om te kalmeren. Dat helpt wel, en dan doe ik maar gewoon weer lekker chill..

Ik ben veel bewuster van mezelf geworden, ik durf nu zelfs te waken, en voor mezelf opkomen in contact met andere honden! Al ben ik nog nooit in mijn tweede leven onaardig geweest, hoor…

Ik heb al acht kaarsjes op mijn hondetaart uitgeblazen, maar ik hoop er nog wel een paar jaar aan te plakken. Ik ben niet helemaal fit, krijg wat supplementen voor mijn spieren en gewrichten, en af en toe eens een kuurtje ontstekingsremmer als mijn knoken een dipje hebben.. Maar als het dat maar is!

Lieve groetjes,

Bedankt om mij deze kans op een veel beter leven te geven!

To