01
aug
2018

Thor & Musti GEADOPTEERD

0 Flares 0 Flares ×

ThorZoe (2) MustiZoeHallo allemaal

ik ben Thor en samen met mijn zusje Musti ben ik klaar voor een nieuwe thuis. We hebben geen gemakkelijke start gehad… In het begin waren wij heel bang van mensen en bliezen we wanneer er een hand naar ons toe kwam. Maar met heel veel liefde en geduld van ons opvanggezin gaat dit al veel beter. Ik vind het ondertussen heel fijn om geaaid te worden, maar ben ook een heel grote speelvogel. Ik krijg af en toe van die gekke speelse buien en ben dan zot van allerlei verschillende soorten speeltjes. Rennen en klimmen kan ik dan ook als de beste. Ook apporteren doe ik zonder problemen.

Mijn zusje Musti, heeft wel nog wat schrik, maar mijn opvangmama zegt dat dit met veel liefde en geduld ook beter zal worden. Als ze eenmaal op haar gemak is, komt ze ook op de zetel zitten. Musti wordt volgens mij een heel goede muizenvanger. Ze is altijd aan het observeren en heeft echt alles gezien.

We zoeken samen een thuis waar we binnen en buiten kunnen, bij voorkeur zonder kleine kinderen aangezien Musti het liever wat rustiger heeft.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×