Hallo allemaal,

Op 9 mei vieren Sushi -Malice toen ze nog bij jullie verbleef- en ik haar 3de adoptieverjaardag. Het ideale moment om nog eens te vertellen hoe blij ik ben dat jullie haar toen aan mij hebben toevertrouwd.

Het was zeker geen kant-en-klaar cadeautje, het heeft écht wel tijd gekost om haar vertrouwen te winnen, om haar venijnige kantjes bij te schaven.. maar met véél geduld en de ‘I love happy cats-boeken’ als handleiding is het allemaal goed gekomen…

Mijn Sushiwushi kan enorm genieten van knuffeltjes, kriebeltjes over haar buikje en muisjes vangen in de app op de tablet. Ze komt constant kopjes en likjes geven en slaat regelmatig een babbeltje. Ze is verzot op liquidsticks, rosbief en rauwe vis (hoe kan het ook anders met zo’n naam hè ). Van kambeurten -en die zijn echt wel nodig met haar langere vacht- is ze nog steeds geen fan, maar dat lossen we op met een regelmatig kappersbezoekje.

Omdat er thuis verbouwd wordt -en ik haar de stress van vreemde geluiden en afgesloten deuren niet wil aandoen- logeert Sushi momenteel reeds een paar maanden bij mijn mama… en zelfs dat lijkt ze helemaal ok te vinden. We hebben het rustig opgebouwd: af en toe eens mee op bezoek, mama die haar eten geeft, samen een keertje blijven logeren, een weekendje helemaal alleen ginder….

We hebben haar vertrouwde speeltjes, kattenbak, krabvis en ook haar lievelingsmandje mee verhuisd. Maar ondertussen heeft ze mama zo rond haar pootje gewonden dat die zelfs haar eigen favoriete plekje in de zetel heeft afgestaan. Ik mis mijn ‘froemelke’ enorm en ik kijk uit naar het ogenblik dat ze terug bij mij kan wonen, maar ik weet dat ze tot dan in goede handen is, rotverwend wordt, niets te kort komt… En omgekeerd, dat mama ook enorm geniet van haar gezelschap… Misschien resulteert dat wel in een nieuwe adoptie achteraf… ***fingers crossed***

Ik wens alle miauwerkes die bij jullie passeren een even gelukzalig leventje als dat van mijn Sushi’tje. Dank je wel voor de goede zorgen die jullie hen geven in afwachting van hun gouden mandje.

Inge en Sushi