19
jan
2018

Sammy

0 Flares 0 Flares ×

Hey Dierenas88C669825B8A48F8AC4C9E4FC9012923iel,

 

Het is Sammy hier. Een dikke maand geleden werd ik geadopteerd door mijn baasjes. De rit naar mijn nieuwe thuis was een beetje eng en onverwacht, maar eenmaal aangekomen mocht ik als eerste de tuin inwijden. Zo’n grote tuin had ik al een hele tijd niet meer gezien. Er lagen tientallen tennisballen klaar zodat ik mijn voetbalkills kon showen. Na een hele middag gespeeld te hebben, mocht ik mijn slaapplaats binnen gaan ontdekken. Hoewel mijn slaapplaats een ideale plaats is voor ’s nachts, ga ik overdag dicht liever bij mijn baasjes en de chauffage liggen.

Mijn tuin is een heel leuke plek om te spelen, maar toch blijf ik liever binnen met dit koude weer. Toen ik eens buiten zat, ben ik op wandeling gegaan zonder mijn baasje. Dat vond mijn baasje toch niet zo heel leuk. Sindsdien ben ik ontpopt tot een echte huishond. Na ’s morgens te gaan wandelen met mijn baasje, leg ik me het liefst terug neer tegen de verwarming. Niks is toch beter dan dat met dit koude weer?

’s Avonds als mijn baasje terug is, gaan we nieuwe avonturen tegemoet en spelen we erop los.

Stiekem ben ik toch wel de Koning van het huis. Maar opgelet, mijn dag bestaat niet enkel uit slapen en spelen, maar ook het huis en mijn baasjes beschermen tegen de wc-borstels. In de weekends daarentegen, m36918FD4DF454D70A641969D4BB56A39aken we tripjes naar mijn nieuwe “beste” vriend, die jullie al hebben ontmoet. Momenteel bestaat onze tijd daar uit het dag en nacht achterna zitten van elkaar, maar zelfs dat spelletje worden we stilaan beu.

 

Ik mis jullie heel hard en wil jullie bedanken voor de leuke tijd die ik bij jullie heb gehad. Jullie hebben super goed gezorgd voor mij, maar een warm thuisje is toch ook helemaal niet zo slecht.

 

 

CA96C1E2FC9B4789A9A5CAFF309336ADDikke poot,   sammy

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×