08
jun
2018

Ryson GEADOPTEERD

0 Flares 0 Flares ×

ryson 1  Deze Cane Corso van september 2017 is noodgedwongen naar het asiel gebracht. De privé-omstandigheden waren dusdanig anders dan voorheen, dat het geen optie meer was om Ryson te behouden.
Hij heeft tot 4 maanden binnen geleefd en vond daarna zijn toevlucht in de tuin.

In het asiel kennen wij Ryson zoals een echte dogachtige. In zijn kennel ligt hij onderste boven in zijn mand, luid te snurken. Wanneer hij samen met de mens iets kan doen, is hij enthousiast en een tikkeltje lomp, maar o zo vrolijk! Hij speelt graag samen met de mens en speeltjes afpakken zijn geen enkel probleem. Hij speurt de gestrooide snoepjes met veel enthousiasme op en we zijn heel even bang geweest dat hij zijn billen eraf zou schudden, zó vrolijk was hij.

Hij kent een zit en wil voor lekkere snoepjes nog veeeeeeel meer leren! Ryson vindt oprecht álles even leuk, zelfs de stofzuiger.
We kunnen Ryson zeker plaatsen bij kinderen.  Uiteraard dient men rekening te houden met het feit dat het een Cane Corso is en hoogstwaarschijnlijk waaks gaat zijn. Hij kan bij een leuke teef geplaatst worden.

 

 

 

 

 

 

ryson 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ryson 3

 

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×