13
apr
2018

Rex (Cherry)

0 Flares 0 Flares ×

IMG_0224 IMG_0232Zoals beloofd laten wij jullie graag weten hoe het Rex in zijn nieuwe gezinnetje vergaat.

Wij zijn instant verliefd geworden op die grote stoere tijger zonder staart en dat gevoel is stilaan wederzijds aan het worden.

Het is een enorme knuffelaar, hoewel hij heel goed aangeeft wanneer hij wel en wanneer hij niet gediend is van aandacht, wat wij met veel plezier respecteren. Hij laat zich zelfs graag (sporadisch) over zijn buik aaien en dan geniet hij hoor!

Wij hebben al menig hartaanval gekregen doordat hij een meester is in het vinden van onmogelijke verstopplaatsjes zodat wij in eerste instantie denken dat hij op Houdini-achtige wijze door gesloten deuren kan ontsnappen J: achter de wasmachine, achter de boeken in de boekenkast, hoog op de boekenkast. Het is als paaseieren zoeken: als je maar lang genoeg zoekt, vind je hem wel!

Vooral ’s avonds wordt hij actief en komt hij knuffelen, aandacht vragen en eten. Het uur waarop hij wakker wordt is intussen al van 21 naar 20 uur gegaan, dus dat komt helemaal in orde ;-). Een echte schootkat is hij (nog) niet, maar dan komt nog wel. Hij laat zich immers inderdaad graag omkopen met snoepjes J. Dat was een goede tip.

Elke dag nog wordt hij een beetje zelfzekerder en lijkt hij zich meer thuis te voelen. Wij geven hem alle tijd om aan de nieuwe omgeving en aan ons te wennen.

Kortom, voor ons is het een match en we denken graag voor hem ook.

Je vindt hierbij nog enkele foto’s. Ze zijn misschien niet zo heel helder, maar we gebruiken voorlopig liever geen flits.

Bedankt voor de fijne huisgenoot!

Groetjes,

Sandra & Co

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×