01
feb
2018

Pulsar BEWAKING MET FILMPJE GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×
Pulsar… pulsar
Is ze niet mooi, onze Pulsar ? En dat geldt zowel vanbuiten als vanbinnen, al is dat laatste soms lastig om waar te nemen als “buitenstaander” en potentiële adoptant. Pulsar is geen makkelijke dame, en zoals het een echte Turkse herder betaamt is ze zelfstandig, kieskeurig in haar vriendenkeuze en waaks. Ze houdt zich dan ook graag aan haar aangeboren securitytaak, en dat schrikt soms af, beknot haar toekomst en adoptieperspectieven.
Pulsar werd ondertussen dan ook een “vaste waarde” in het asiel en dat is geen compliment of leuk gegeven. Niet enkel maand na maand maar zelfs jaar na jaar wacht ze nu al op een nieuwe thuis… maar er is niemand die naar haar informeert, die een adoptie overweegt, laat staan die haar de O zo gewenste rustige thuis biedt…
Bijna 10 is ze ondertussen, en het is lastig leven in een asiel als senior. Medewerkers en vrijwilligers doen al het mogelijke om goed zorg te dragen voor deze dame en haar welzijn niet te ondermijnen maar we mogen niet blind zijn voor wat een asielleven met een dier doet, zeker bij Pulsar. Geen enkele hond hoort dan ook thuis in een asiel, laat staan tot aan de regenboogbrug.
Maar oud is nog lang niet “over & out” !
Ook senioren verdienen een goed en waardig leven en dus blijven we voor Pulsar op zoek naar een leuke stek bij mensen met het hart op de juiste plaats.
Zoeken jullie mee ?Pulsar is liefst enige hond, andere dieren heeft ze liever niet om zich heen.
 
 
 

 

 

 

pulsarFoto van Pulsar

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×