18
feb
2019

Pasha met filmpje

0 Flares 0 Flares ×

IMG_0860Pasha is een kruising Cane Corso van juni 2017. Voordat hij naar het asiel kwam, had hij al twee eigenaren gehad die allebei te weinig tijd voor hem hadden.
Eenmaal in het asiel werd geconstateerd dat Pasha geopereerd moest worden. Zijn knieschijf schoot van zijn plaats, waardoor een operatie noodzakelijk was. De operatie dateert van 16 juni 2018 en hij is inmiddels volledig gerevalideerd.

Pasha is een intelligente hond. Gedurende zijn revalidatie heeft hij de bench op een positieve manier aangeleerd. Hij kan hier dan ook zijn rust in vinden en vindt dit een prettige plek.
Deze man heeft in zijn leven heel weinig gezien. Hij is nog bang van vrachtauto’s, motoren en grasmaaiers. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er meer zaken zijn die hij niet kent. Een adoptie zal dan ook plaatsvinden met opvolging van een gedragstherapeut, met ondersteuning vanuit het asiel.
Pasha moet nog veel leren, maar hij is enorm leergierig. In het asiel wordt er hard gewerkt met hem. Wekelijks is er een gedragstherapeute die hem steeds weer iets nieuws leert en Pasha geniet met volle teugen. Zeker voor mensen met kennis van het ras en veel geduld is Pasha een ideaal maatje.

Voor Pasha zoeken we een plek zonder andere dieren en ook zonder kinderen.

 

IMG_0862-bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0873-bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0878-bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×