07
feb
2019

Nina GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

btr

Nina werd in april 2016 geadopteerd vanuit ons asiel. Deze Engelse Bulldog van november 2014 heeft 2,5 jaar bij haar nieuwe eigenaren gewoond. Helaas is ze sinds september weer terug in het asiel.
Vrij snel werd geconstateerd dat Nina niet goed liep. Röntgenfoto’s wezen uit dat Nina een beschadiging had aan haar kruisband, aan haar rechter achterpoot. De specialist adviseerde een operatie, waarna Nina ook moest revalideren. Daarop is besloten dat Nina het best naar een opvanggezin kon gaan, waar ze momenteel nog steeds verblijft.

Nina is vrolijk. Héél vrolijk. Ze is gek op menselijk contact en houdt van knuffelen. Touwen, balletjes en piepertjes; Nina speelt er vrolijk (en hevig) op los.
We weten dat Nina iedereen kan inpakken met haar charmes. Deze dame zal ongetwijfeld enkele mensen moeten teleurstellen; er is maar één Nina!

In het asiel zullen de eerste gesprekken plaatsvinden en erna wordt gesproken met het opvanggezin voor een kennismaking.
Voor Nina zoeken we mensen zonder kleine kinderen. Liefst plaatsen we haar niet bij een andere hond in verband met haar operatie.

 

 

 

edf

 

ninaaa

 

 

 

 

 

 

 

 

edf

edf

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×