07
jul
2018

Nazar

0 Flares 0 Flares ×

nazar     Haar eigenaar moest het huis uit. Voor Nazar betekende dit een enkeltje asiel, waar ze nu wacht op een nieuwe thuis.
Nazar is een kruising Turkse Herder met Hollandse Herder, geboren in maart 2017. Bij haar vorige eigenaar verbleef ze buiten in een ren, wij zoeken voor haar een plekje waar ze zeker ook binnen mag.

Nazar is de vrolijkheid zelve. Energiek, enthousiast, vrolijk, gek op eten en een tikkeltje ondeugend. Ze is gek op mensen, op aandacht, op samen spelen, op commando’s oefenen en leren, maar zeker ook van een plekje waar ze rustig kan liggen.
Nazar kent zit, poot en liggen. Het leven in huis moet nog verder worden geleerd: bij ons had Nazar snel door waar het eten te vinden was, waardoor ze graag een kijkje op de tafel nam. Ze zal ongetwijfeld snel weten dat dit de bedoeling niet is.

Nazar kan geplaatst worden bij een vrolijke, speelse reu. Wanneer de kinderen tegen een stootje kunnen (want deze dame kan onbedoeld een beetje lomp zijn), zou ook dit geen probleem zijn voor haar.

 

 

 

 

nazarr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nazarrrr

 

 

 

 

 

 

 

nazarrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nazarrrrr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nazarrrrrr

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×