Dag Ann,

Het gaat fantastisch goed met Mira. Ze brengt hier zoveel leven in de brouwerij, heerlijk! We zijn nog altijd heel blij en dankbaar dat wij de kans kregen om Mira te mogen adopteren.
Ondertussen is ze heel erg veranderd, ze is een heel stuk groter geworden, weegt al 17 kg en haar vacht is mooi gegroeid en voller geworden. Ze heeft een heel sociaal en rustig karakter. Ze is heel gehoorzaam en heel gemakkelijk in de omgang.

Mira houdt van rustige ochtenden, een stevige wandeling op de middag en veel spel en plezier door de dag. Tijdens wandelingen heeft Mira veel speurwerk, ze volgt elk spoor dat ze tegenkomt, en na een tijdje zoekt ze een stok en spelen we hier een tijdje mee.
Op de hondenschool kennen veel mensen Mira al, ze is er een echte ster, want ze leert enorm snel. Ze heeft de puppyklassen met succes afgerond en zit nu in de A-klas. Binnenkort mag ze de overgangsproeven voor de B-klas afleggen. Wanneer Mira een parcours met hindernissen ziet, begint ze dit spontaan af te leggen. Daarom zullen we binnenkort ook starten met agility, daar kijken we erg naar uit.

Ondertussen vindt Mira het ook heerlijk om met de auto op stap te gaan. Dan nestelt ze zich naast mijn dochter op de achterbank en wacht ze vol ongeduld. We zijn in de paasvakantie met haar naar de Ardennen geweest, daar heeft ze zich echt kunnen uitleven in de bossen. Ze klimt graag en houdt van avontuurlijke wandelingen.
Ook met andere honden speelt Mira heel graag. We hebben al veel vriendjes gemaakt en heel veel hondenweides en losloopzones bezocht.

In bijlage nog enkele foto’s van Mira. Wat een verschil he!

Veel groetjes,