Dag Jos, gouden pleegmoeder van Miley (ben de naam kwijt) en verder alle lieve mensen van het asiel,
hier een kleine update van hoe het met Miley de 1e (bijna) 2 weken verlopen is.
Dit is slechts een kleine selectie van foto’s uit het Miley-arsenaal.  Mijn onkunde met de moderne technologie is hiervan de reden.  Niets waar Miley zelf last van heeft, gelukkig maar!
De foto met Fien is bij aankomst in haar nieuwe thuis.  Haar nieuwe orthopedische matras lag al te wachten naast de zetel & wat was ze blij en fier met de meegekregen speeltjes vd pleegma! Ze komt nog steeds fier haar speelgoed tonen, heel erg schattig!
Met Missy loopt het precies als vanzelfsprekend.  Ze lijkt Miley haar plekje bij ons te gunnen (en omgekeerd, want o-wee als enkel Missy geaaid wordt).  Eten vinden ze beiden ook zeer leuk en de “lekmat” kan zelfs gedeeld worden… Flinke hondjes hier hoor!
Haar 1e wandeling die ik oorspronkelijk standaard wilde doen naar de “kakvuilbak” id geburen (exact 220m – vriendin met strava) verliep wat moeilijker.  Ze is er zelf niet helemaal geraakt.  20m voor de finish wilde ze niet meer bougeren.  Niks geforceerd, terug lukte gelukkig wel.  Na enkele pogingen om deze wandeling te doen was het me duidelijk dat dit te pijnlijk is mss voor haar?  Nu loopt ze rond in de tuin wanneer ze wil (want een willetje heeft ze zeker😉) .   Op zandpaadjes lijkt het ook beter te lukken maar die foto’s zijn blijkbaar niet door de selectie geraakt…  Deze nm volgt een 1e ontmoeting met de Belse bossen hier vlakbij… Ik ben eens benieuwd!
Ondertussen staat op ons terras een buitenmandje voor de dames om in te rusten, hier moeten ze beiden nog wat aan wennen.
Aan haar pootjes lekken gebeurt nog wel.  Aan de voorste minder, nu is r-achter de fixatie-poot.  Ze stopt wel als ze erop gewezen wordt of afgeleid w met een speeltje.
Voor de artrose ad heup heb ik een tip gekregen van een goede vriendin die een verpleegster kent, ook met een “oude Goldie”.  Deze gaf de tip om traumeel te gebruiken om de pijnlijke heupen de verzachten.  Dit ga ik zeker proberen zodra haar voorraad  flexadin op is.
Voila,
hopelijk zijn jullie tevreden over de keuze van nieuwe thuis voor die lieve Miley.
Wij zijn jullie alvast zeer dankbaar!