Dag Selma
Hier een update van Marie ☺️
Na twee weken is ze al veel meer gewend aan het leven in huis en ons ritme. De nacht kent ze al en ze blijft dan ook, zonder gejank ondertussen, in de keuken slapen tot we opstaan. We laten haar tussendoor wel nog eens buiten natuurlijk.
Ook door de dag lukt het beter om alleen te blijven. We kunnen zonder problemen in een andere kamer zijn of boven even douchen of werken. Volgende stap is nu het alleen thuis blijven, maar dat doen we op het gemakje.
Voor de rest stelt Marie haar heel veel vragen. Zoals bv “Is het even leuk op de tafel als onder de tafel?” Of “Smaakt mijn mand lekker?” Of “Wil de plant graag met me spelen?”. Gelukkig zijn we in huis om deze vragen te beantwoorden met een neen en dan de stoelen/plant weg te nemen.
Voor de rest geniet ze lekker van de aandacht en heeft ze ook al een klein wandelingetje gemaakt. Ze heeft onze ouders en enkele vrienden ontmoet. Dit doen we in de tuin waar ze alle vrijheid heeft, maar niet veel toenadering zoekt. Daarna mogen de mensen wel in de zetel komen zitten waarbij ze bij sommigen haar voluit legt en bij anderen niet omkijkt. De keuze hierin ligt volledig bij haar. Iedereen is heel enthousiast om haar te ontmoeten allesinds.
Voila als bijlage nog enkele foto’s en tot de volgende update!
Dikke knuffel, Laura, Glenn en Marie ☺️