21
feb
2019

Luna MET FILMPJE

0 Flares 0 Flares ×

IMG_5645-bewerkt    Luna was al vaker weggelopen en in het asiel terecht gekomen, voordat haar vorige eigenaar besloot afstand van haar te doen. Privéproblemen was de reden dat ze definitief naar het asiel moest.
Deze Duitse Herder van december 2011 leefde buiten aan een ketting van 16 meter. Veel werd er niet met Luna gedaan, maar dat gaat nu anders zijn.

Luna heeft zelf geen idee dat ze zich al een beetje moet gaan gedragen als een dame die haar wilde haren kwijt is. Ze is hevig, zit óveral met haar neus in en springt zonder moeite op de zetel en zelfs op de tafel, waar de eetkommen staan: self-service!
Ze is overal voor in: snoepen, speuren, eten, spelen. Luna maakt geen onderscheid in activiteiten. Ze kent los, zit, af, poot en blijf. Héérlijk vindt ze het, wanneer mensen samen met haar dingen ondernemen, en als dit dan ook nog gepaard gaat met koekjes, is het hélemaal feest.
Ze kent de halsband en wordt heel enthousiast wanneer ze mag gaan wandelen. Haar gedrag aan de riem is prima, ze reageert ook niet op andere honden, auto’s of fietsers.

Voor deze dame zoeken we mensen die nog op zoek zijn naar een hond die behoefte heeft aan uitdagingen. Luna plaatsen we liever als enige hond.

 

IMG_5671-bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5659-bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5646-bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_5699-bewerkt

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×