16
apr
2019

Lucy

0 Flares 0 Flares ×

Lucy3

dav

Lucy werd afgestaan in het asiel omwille van allergie van het baasje. Lucy is een kattin van 4 jaar oud. Ze is erg aanwezig en zal alles doen om aandacht te trekken. Ze houdt van mensen, ligt op schoot en draait rond je benen. Toch is ze soms zo opgewonden dat ze wat feller reageert. We plaatsen haar liever niet bij kleine kinderen. Lucy schenkt veel aandacht in het afzetten van haar geur door te krabben. Een goede krabpaal en krabmat zijn belangrijk.

Lucy kwam binnen met een kale poep en kale achterpoten. Verschillende factoren kunnen aan de oorzaak liggen. We hebben de medicatie stopgezet omdat dit geen verschil gaf. Lucy zit nu in een aparte ruimte in de hoop dat ze weg van de andere katten wat tot rust komt. Hoewel Lucy in het begin durfde trekken aan haar vacht, doet ze dit nu niet meer en zien we haar ook niet meer likken. Hopelijk krijgen de haren op deze manier de kans om terug te groeien.

Lucy is geen kat om dagen alleen te zitten. Ze heeft aandacht nodig. We zoeken voor haar een thuis waar ze ook naar buiten kan; ze kan enorm genieten van frisse lucht. Andere katten in huis zijn geen optie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×