Hoi lieve verzorgers,

Even een update van mijn eerste dagen in mijn nieuwe thuis.

Elke ochtend begint mijn dag met veel gemiauw om mijn lekkere brokjes en medicijntjes te krijgen. Ik moet wel even mijn beurt afwachten voor mijn nieuwe broertje Thor die zijn flesje pap krijgt.

Daarna speelt mijn mama even met me zodat ik wat energie kwijt kan. Ik scherp mijn nagels nog eens goed aan mijn speciale poezenbankje en vlij me dan in de zetel op mijn eigen fleecedekentje. Om één of andere reden staan hier ook 3 nestjes in huis maar die zetel hebben ze hier speciaal voor mij gezet denk ik

Ik heb ook een roze kattenbak gekregen en dat ben ik ook snel gewoon

Nu mijn mama en papa thuis zijn krijg ik extra aandacht als ze ’s middags hun middagpauze nemen. Extra spelen en knuffelen. Geweldig!!

Ook mijn nieuwe broertje vindt mij helemaal ok, hij mag me aaien als hij dit rustig doet en af en toe ga ik ook gewoon bij hem zitten op zijn speelmat. Vreemd kereltje hoor

’s avonds na mijn speeltijd en een kambeurt, kruip ik lekker bij mama op schoot om nog even te snoezelen. Daarna flink naar mijn ‘slaapkamer’ om ’s nachts heerlijk te dromen over mijn lekker warme nestje.

Al bij al niet zo slecht hier

Lieve kopjes Lucy!