28
nov
2017

Lou

0 Flares 0 Flares ×

Hey Jlouos,

Hier even een berichtje van Lou.
We hebben hem ondertussen dik 3 weken en het gaat echt heel goed met hem.  Hij heeft natuurlijk een beetje tijd nodig gehad om te wennen maar hij voelde zich snel thuis.
Ik heb hem de eerste week eten gegeven uit mijn handen om zijn baknijd aan te pakken… dat ging super, zo goed zelfs dat ik tijdens het eten voer mag bijleggen zonder grommen.  Natuurlijk moet hij eerst braaf zitten  voor hij zijn eten krijgt en hij mag er pas aan beginnen als ik het commando geef.  Hij leert enorm snel!
We zijn vorige week kennis gaan maken op de hondenschool, hij was heel nieuwsgierig en nerveus maar zeker niet agressief naar de andere honden, dus ook dat komt goed.
Uit voorzorg heb ik ook een gedragstherapeut laten komen voor wat tips zodat we optimaal kunnen genieten van Lou want dat opspringen moeten we natuurlijk echt wel afleren.  We zijn ondertussen ook gestart met wandelen aan de leiband, dit vergt oefening maar ook hier leert hij snel bij.  Moet er wel bij vertellen dat we soms meer achteruit lopen dan vooruit maar dat komt dik in orde.
De kinderen hier zijn ook gek van Lou, je kan niet geloven hoe dat hij luistert naar hun, ook naar onze jongste van 8!
Zelfs als wij avlouuondeten is hij bij ons in de living met de nodige grappige taferelen als hij met zijn snuit tussen ons arm inpropt om toch maar te kunnen snuffelen maar als we dan alle drie om de beurt ‘terug’ zeggen en hem negeren gaat hij lekker rusten.
Zoals je kan lezen hebben we ons geluk gevonden met Lou en zullen ervoor zorgen dat we nog superfijne jaren tegemoet gaan met Lou.
Groetjes van ons allen en een dikke poot van Lou!   louuu
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×