07
jun
2018

Lou

0 Flares 0 Flares ×

Lou 1    Treurig, vervelend en simpelweg te gemakkelijk…

Eind april was er groot feest in het asiel. Lou, een Mechelse Herder geboren in januari 2016, werd geadopteerd. Lou had het hier in het asiel énorm moeilijk, dus alle verzorgers waren uitzinnig dat Lou haar kans had gekregen. Wij weten als geen ander dat een dierenasiel stress met zich meebrengt voor de aanwezige dieren, maar sommige dieren gaan er beter mee om dan andere.
Ons feest was helaas van korte duur. Eind mei stond Lou weer voor de deur: haar nieuwe baasje had nieuw werk gevonden, moest verhuizen en had te weinig tijd voor haar: simpelweg te gemakkelijk. Het resultaat is dat Lou wéér wordt onderworpen aan de stress.

Lou is énorm gek op mensen. Ze kan een beetje zot doen en bovenop de zetel springen, alvorens ze languit op haar rug gaat liggen om geaaid te worden. Ze kan hier zó enorm van genieten en het liefst kruipt ze IN de mens!
Deze dame is afkomstig uit een werklijn, wat voor Lou betekent dat ze graag actief bezig is. Speuren, samen spelen, nieuwe commando’s leren, denkspellen, joggen, noem maar op. Hoe meer ze bezig kan zijn, hoe liever!

Deze dame is intelligent, wandelt uitstekend aan de riem en reageert niet op prikkels zoals auto’s, fietsers of andere honden. Het enige nadeel van Lou is dat ze hoog kan springen, dus de omheining dient meer dan 2 meter te zijn.

Lou 2

 

 

 

 

 

 

Lou 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lou 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lou 5

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×