15
jun
2017

Leon met filmpje

0 Flares 0 Flares ×

leon   leonnnIn augustus wordt hij 2 jaar: de kruising Cattle Dog Leon. Bij zijn vorige eigenaren was hij niet gewild. Uiteindelijk kwam hij als zwerfdier het asiel binnen en hebben we niets meer mogen vernemen van zijn vorige eigenaren.
Leon heeft in het asiel veel stress. Dit kenmerkt zich in nervositeit, weinig rust kunnen vinden en weinig concentratie hebben.

Leon heeft het grootste gedeelte van zijn leven buiten doorgebracht. Het binnenleven moet hij nog ontdekken. Daar zoeken we mensen voor die hem die kans willen geven. Hij wil dit zó graag!
Leon is een enorme speelvogel. Al het speelgoed is leuk! Hij kan zich nog een beetje verliezen in het spelen, door iets te enthousiast te worden. Met de nodige sturing komt dit helemaal goed en zullen zijn nieuwe adoptanten in Leon een top speelkameraadje vinden.

Zijn gedrag aan de riem is goed. Tijdens wandelingen kan hij heerlijk ontspannen, snuffelen in het gras en lekker zijn gedachten de vrije loop laten. Wanneer hij voldoende ruimte krijgt, trekt hij niet. Hij reageert niet op andere honden tijdens wandelingen.leonn

 

Deze energieke man zoekt mensen die hem sturing willen gevenleonn en hem nieuwe dingen willen leren. Hij heeft zeker een uitlaatklep nodig in de vorm van een tuin, waarbij er veel gespeeld kan worden met hem. Hij is vrij vocaal, dus een adoptie op een appartement is geen optie.
Mensen met ervaring met de Cattle Dog zijn voor Leon gewenst. Een sociale teef kunnen we uitproberen voor Leon.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×