29
jun
2017

Kitana GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

kitana kitanaaKitana is een kruising Fila Brasileiro van mei 2015.
Als vondeling kwam ze het asiel binnen, helemaal verward en onder de indruk van alle nieuwe dingen die ze zag, rook en hoorde.

Na een tijdje in ons asiel te zitten, blijkt dat Kitana in haar prille leventje weinig heeft mogen zien en ervaren. Ze vindt daardoor veel dingen eng, maar het feit dat ze zich heel erg kan hechten aan mensen en zoveel vertrouwen krijgt in deze mensen, zorgt ervoor dat ze deze angsten kan overwinnen.
Het duurt even voordat het vertrouwen er volledig is en dit moet ook gebeuren op haar tempo, maar nadat dit heeft plaatsgevonden zal er een hele goede band zijn tussen Kitana en haar nieuwe baasjes.

Het wandelen aan de riem heeft ze nooit mogen ervaren. Zonde, want ze wil zo graag dingen verkennen! Een tuin is dan ook gewenst voor de nieuwe mensen, zodat er rustig aan gewerkt kan worden aan de halsband en het wandelen aan de riem.
Kitana is een knuffelkont. Ze vindt het zálig om geaaid te worden.

We vermoeden dat Kitana nooit binnen heeft mogen leven. Een hond die zó graag bij de mens is, zat voorheen afgezonderd in een tuin, zonder veel menselijk contact. Die tijd wil ze graag inhalen door samen bij haar nieuwe baasje in huis te mogen leven, en uiteraard rond te crossen in de tuin.

We zoeken voor haar rustige mensen. Mensen die begrip kunnen opbrengen voor haar verleden, in combinatie met haar ras.
Een stabiele reu is voor Kitana absoluut een meerwaarde.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×