Kira is nu 12 dagen bij mij en wil even laten weten hoe het gaat met haar,ze is helemaal opengebloeid van het schrik hondje naar een allemansvriend  hondje.

Ze heeft zich heel goed aangepast hier in huis,ook is ze heel leergierig ,haar naam kende ze al na 1 dag,zindelijkheid gaat ook heel goed,bijna geen ongelukjes meer.
Eerste nacht heeft ze licht gezeurd ,maar ik  was in zetel blijven liggen even iets gezegd en heb haar niet meer gehoord,2de nacht ben ik in bed gaan liggen,dun dekentje over de bench,snoepje,aaitje en slaap wel….dat is de routine nu en zij slaapt heel de nacht tot smorgens.
Wandelen groot probleem,had het met nicht en vriendin over en zei dat ik voor een harnasje ging kijken want een nekriempje was ze niet gelukkig,harnasje gekregen van een vriendin, eerste dag paar stapjes,maar de 2de stapte ze heel fier mee.
Eten is wel een probleem maar dat was bij jullie al,haar darmen zijn oke en ben bezig met een mengeling en dan lukt het.

Met de poezen gaat het heel goed,die waren in begin heel terughoudend ,de blikken naar Kira zeiden genoeg,en zij verstond het en liet ze met rust,nu ligt ze met 1 van de 3 in de zetel te slapen.

Wou jullie nog hartelijk bedanken hoe ik ontvangen ben,  de vriendelijkheid en zeker ook op alle vragen in alle rust antwoord kreeg ondanks de drukte,
Ik raad zeker iedereen die een hond of poes wil aanschaffen eerst eens aan het dierenasiel te denken,want die mensen helpen echt mee te zoeken naar wat er gezocht word.
Viviane