29
jun
2018

Kaya

0 Flares 0 Flares ×

kaya  In januari 2018 kwam ze voor de eerste keer binnen. Ze was toen bijna anderhalf jaar. Ze zat constant in de bench, er was veel te weinig tijd voor Kaya. Kaya werd een beetje aan haar lot overgelaten, dus voor beide partijen was het beter dat Kaya naar het asiel werd gebracht. Een jaar heeft ze in het asiel gezeten, waarbij bijna iedereen langs haar kennel liep: het blijft een kruising stafford, wat veel mensen afschrikt. Zo zonde!
In februari 2018 was daar haar hoop, haar nieuwe baasjes en haar nieuwe thuis. Meerdere afspraken volgden en Kaya werd uiteindelijk geadopteerd. Het ging goed, maar beetje bij beetje bleek dat Kaya haar verleden haar parten speelde: onbekenden zijn voor haar een struikelblok. Wandelen aan de riem zorgt ervoor dat ze zich onzeker voelt, waardoor ze kan uitvallen aan de riem naar auto’s en andere honden. Haar nieuwe baasjes hebben hieraan gewerkt met een gedragstherapeut, maar helaas bleek Kaya niet de geschikte hond te zijn voor deze mensen. Kaya is daarom in mei weer terug naar het asiel gebracht.

We zien hier dat Kaya zich minder happy voelt dan voorheen. Haar onzekerheid is toegenomen, maar ze kan zó enorm genieten van aandacht van mensen die ze kent. Ze wilt het liefst alle aandacht tegelijk, dus rent ze van de ene persoon naar de andere, knuffelt ze gauw, en gaat ze weer ergens anders knuffels halen. Het kopje van Kaya maakt overuren…
Deze energieke dame heeft mensen nodig die een grote tuin hebben en afgelegen wonen. Wandelen zou onder begeleiding kunnen worden opgebouwd, maar haar zowel mentaal als fysiek bezighouden in een grote tuin is kayaaook zeker een optie. Wij weten namelijk dat Kaya absoluut een beste maatje gaat worden van het gezin.

Voor Kaya zoeken we een rustig gezin. Mensen die bereid zijn om verder te kijken dan haar verleden en problemen, en zich te focussen op die positieve kanten van Kaya, want die zijn er in overvloed!

 

 

 

 

 

 

kayaaa

 

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×