07
apr
2018

Jack GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

Op bijna 2 jjackkkkaar tijd is hij al 2 keer verstoten uit zijn thuis. Het leven van deze vrolijke energieke ‘Jack’ kende geen vlotte start. Maar het is echter niet omdat de mensen geen plaats hadden in hun leven voor Jack, dat Jack geen plaats in zijn hart heeft voor de mens. Integendeel. Jack is een kruising Border collie met Jack Russell van mei 2016 die heel gevoelig is voor prikkels. Hij komt echter tot rust in de armen van de mens waar hij kan genieten van fijne knuffels.

‘Jack’ heeft typische karaktereigenschappen van beide rassen meegekregen. Zo heeft hij de energie en werklust van de Border collie en de pit en het jachtinstinct van de Jack Russell: een uitdagend genenpakket dus.

Jack is nog jong en heeft nog veel potentieel. Hij is intelligent en leergierig en staat ongeduldig te wachten op een baasje die hem dingen kan bijleren en liefde kan geven.

We zoeken voor ‘Jack’ een klein rustig gezin, mensen die hem een goede balans tussen activiteit en rust kunnen bieden. Een stabiele volwassen teef kan zeker een meerwaarde zijn.

Ben jij Jack zijn gouden mandje waar hij eindelijk een stabiele thuissituatie kan krijgen? Aarzel dan niet om langs te komen in het dierenasiel van Genk. Jij kan het verschil maken voor het leven van zo een zalige jonge hond.

jackkkkk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jack

 

 

 

 

 

jackkkkkkk

 

 

 

 

 

jackkkkkk

 

 

 

 

 

 

 

 

jackkkkkkkk

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×