26
sep
2018

Guus met filmpje! GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

Guus verblijft inguusmiddels al een behoorlijke tijd in het asiel.
Hoewel hij zich hier best amuseert wordt het toch hoog tijd dat hij een echte thuis krijgt met eigen mensen, waar hij alle aandacht en liefde krijgt die hij verdient.
Deze knappe man is in februari 2015 geboren onder de Spaanse zon.
Vanuit daar werd hij geadopteerd maar zijn adoptant had de impact van een hond adopteren uit het buitenland onderschat. Zo kwam hij bij ons binnen.
Een mix tussen herder en stafford. Een uitdagend genenpakket…
Hij heeft veel positieve eigenschappen van beide rassen: mensgericht, leergierig , ontzettend  intelligent, speels en energiek.
Wat ‘Guus’ precies heeft meegemaakt in zijn verleden is niet helemaal duidelijk maar we weten dat hij in eerste instantie wat moeite heeft met vreemde mensen.
Als hij eenmaal ervaren heeft dat ze oké zijn dan is het ook goed en dan hebben ze de eer om met hem te mogen spelen en knuffelen.
Als straatschoffie heeft hij natuurlijk ook prima geleerd hoe hij aan zijn voedsel moet komen dus eten stelen kan hij prima. Een beetje kattenkwaad uithalen is hij ook niet vies van, maar dat maakt hem ook extra charmant toch?
Inmiddels blijkt ook dat Guus heerlijk kan genieten van een wandeling in een omgeving zonder al te veel prikkels.
Voor ‘Guus’ zoeken we een klein gezin zonder andere dieren.
Mensen die stevig in hun schoenen staan en hem consequenguus-300x214t kunnen sturen en opvoeden en hem structuur en een goede balans tussen beweging en rust kunnen bieden.
Maar óók mensen die tolerant zijn naar zijn ondeugende gedrag want we verwachten dat zeker in het begin ‘Guus’ wel af en toe een feestje gaat bouwen.
Dus; heeft u zin in een uitdaging en voldoet u aan ‘Guus’ zijn voorwaarden? Kom dan gauw kennismaken met hem in het dierenasiel van Genk.

 

 

 

 

 

guus

 

 

 

 

 

 

 

 

 
guuus-300x240

 

 

 

 

 

 

 

 

guuuus-300x214

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×