10
okt
2018

Boy (verblijft in Dierenbeschermingscentrum Born)

0 Flares 0 Flares ×

Boy heet deze lievbornne Rottweiler. Het is een gecastreerde reu van 5 jaar. Boy is als zwerver in de opvang terecht gekomen en ziet er nogal wat ondervoed uit, ook heeft hij nogal lange nagels en hier en daar een kale plek in zijn vacht. Hierdoor hebben we een vermoeden dat Boy misschien niet al te best werd verzorgd door zijn vorige eigenaar. Deze eigenaar is hem ook niet meer komen halen.

Gelukkig is Boy zijn vertrouwen in de mens niet kwijt geraakt want hij is naar iedereen vriendelijk. Hij gaat heel graag mee wandelen en loopt redelijk netjes aan de lijn. Wel kan hij in het begin van enthousiasme eens opspringen en in de lijn happen maar dit is d.m.v. een afleidend koekje snel onder controle. Boy is erg voergemotiveerd en kan met lekkere stukjes worst of een koekje nog veel leren bij een nieuwe baas denken we.
Ook houdt Boy wel van spelen en rent hij regelmatig met een bal in zijn bek over de speelweide 😉

We zijn voor Boy op bornnnzoek naar mensen die bekend zijn met het ras en ook al wat ervaring hebben met honden. Mensen die genoeg tijd en geduld hebben en hem laten wennen in zijn eigen tempo zonder veel druk op hem te leggen. En die hem wel nog het een en ander kunnen leren. Boy is graag buiten en hoopt dan ook dat zijn toekomstige baas een tuin heeft waar hij in kan zonnebaden.  Ben je op zoek naar een nieuw maatje en denk je dat Boy de match voor jou is, stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

 

 

 

born

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bornnnn

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×