11
sep
2018

Binky

0 Flares 0 Flares ×
Mijn naam ibinkys Binky, en ik ben 2 weken geleden verhuisd van het dierenasiel naar mijn nieuwe thuis.
In het begin was het wel een beetje wennen, want mijn nieuwe baasjes hebben ook een kat, maar daar ben ik nu al goede vriendjes mee geworden.
De eerste paar dagen had ik het wel wat moeilijk, en at ik bijna niks, maar nu hebben mijn baasjes eten gekocht dat ik wel lekker vind en graag eet.
Ik probeer heel veel te leren hier, zoals mijn behoeftes buiten te doen, alhoewel dit nog niet altijd lukt, en ook zijn mijn baasjes me nu aan het leren om mee wandelen te gaan aan de leiband. Dat is wel heel nieuw voor mij en in het begin wou ik helemaal niet stappen, want ik ben soms wel wat koppig, en dan bleef ik gewoon staan waar ik stond, dan moesten ze mij oppakken en verder dragen, maar nu ga ik toch al een beetje met mijn baasjes mee, nog niet ver maar dat komt nog wel.
Ook heb ik mijn plaatsje gevonden hier in huis, ik lig heel graag bij mijn baasjes op de zetel, en slapen doe ik op een kussentje.
Mijn baasjes hebben wel een mand gekocht voor mij, maar daar ga ik nooit in liggen.
Ik ben ook al 2 maal naar de dokter geweest, de eerste keer om mij helemaal te laten nakijken of alles wel goed was met me. Ik heb toe ook nog een spuitje gekregen om toch tegen alle ziektes beschermd te zijn.
De 2 de maal was enkele dagen geleden, want toen voelde ik mij niet goed, ik wilde niet meer eten, zelfs mijn snoepjes niet, en toen heeft de dokter mij wat medicijnen voor mijn vertering gegeven en sindsdien is alles prima in orde met me, en ben ik een vrolijk speels hondje.
Zo dat was weer eens een berichtje van mij, en de groetjes aan iedereen in het asiel.
p.s.: misschien kom ik binnenkort nog wel eens eventjes langs om jullie allemaal te zien, en om te tonen dat het goed met me gaat;
Afbeeldingsresultaat voor hondenpoot  Binky
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×