Angel

Hey Jos,
Angel is nu twee weken bij ons en hij doet het nog steeds super 😊, hij luistert steeds beter, maar wanneer je even niet oplet komt de deugniet in hem naar boven. Deze week heeft hij een boterham van de tafel gepikt 😂, toen hij zag dat hij betrapt was liet hij de boterham vallen.
Hij is heel nieuwsgierig, en wil overal bij betrokken zijn, vooral wanneer er eten in het spel is 😁.
We zijn al gaan wandelen in het bos, zoals je kan zien op de foto’s. Dat ging vlotjes, hij rijdt graag mee met de auto, en op wandeling loopt hij netjes mee aan de lange lijn. Fietsers en voetgangers zijn geen probleem, en wanneer hij andere honden ziet wil hij er naartoe, maar dat hebben we niet toegelaten, we hebben hem langs de kant laten wachten, tot nu toe gaat dat perfect.
Zijn favoriete bezigheid is buiten in het gras liggen, en zijn extreme kauwdrang is voor 80% verdwenen, hij speelt enkel met de bal, toont geen interesse in ander speelgoed, maar zegt geen nee tegen een lekker konijnenoortje, kippenmaagje of stukje runderhart, het is een echte snoeper 😁.
Binnenkort gaan we eens op controle bij de dierenarts, dan kunnen we hem gelijk eens op de weegschaal zetten. Zijn vacht blinkt heel mooi en hij eet nu enkel nog Hills derm defense, de dierenarts geeft dit ook aan zijn eigen hond. Af en toe krijgt hij worst die we bij Ingrid konden kopen, dat gaat natuurlijk ook vlotjes naar binnen.
We zien dat hij hoe langer hoe meer op zijn gemak is, en reageert nog nauwelijks op geluiden van buren of op straat, al is hij wel alert, wanneer hij iets verdachts hoort gaat hij wel kijken, maar het is zeker geen blaffer.
Vorige week is hij wat meer binnen moeten blijven tijdens de warmste uren van de dag, maar dan heeft hij gewoon liggen slapen in de zetel, je merkt soms niet dat hij in huis is, al komt hij tussen de dutjes in toch regelmatig een dikke knuffel halen, daar kan hij echt van genieten, en wij ook ❤.
We hebben zeker geen klachten, en ik denk dat Angel zelf ook best tevreden is met zijn nieuwe gezin, of dat hopen we toch, we doen in ieder geval ons best om hem zo goed mogelijk te verwennen.
We houden jullie zeker op de hoogte en de foto’s komen zo meteen.
Groetjes