03
jan
2018

Angel

0 Flares 0 Flares ×
Hoi iedereen,
Zoals beloofd, sture

angel

n we jullie even een mailtje. Om te zeggen dat het erg vlot loopt met onze Angel. Het is, zoals jullie weten, een echte knuffelmie. Maar met 4 paar handen en armen die haar graag insluiten, lijkt ze zich best tevreden te voelen Emoji Het is soms zelfs grappig hoe ze zich ergens voorin smijt als je daarmee bezig bent (zie bijvoorbeeld de foto met de schommel). Niet altijd even gemakkelijk, maar zo tovert ze wel steeds een glimlach naar boven! Het happen hebben we al wat kunnen intomen, omdat we dit toch ook niet uit de hand willen laten lopen. En genieten dat ze kan van het strelen over haar buik!

Over het algemeen is ze best rustig. Ze lijkt goed om te kunnen met het spel van de kinderen, die vaak maar op een metertje van haar zitten. Slechts één keer heeft ze een speelgoedje van de kids genomen om op te kauwen, maar ook dit liet ze snel weer los. Zo wint ze natuurlijk ook meer vertrouwen van de meisjes. Ze houdt ervan te luieren op haar kussen in de living en rond te rennen in de tuin. Ook wandelen vindt ze superleuk. Nemen we haar harnas en lijn, dan kan ze niet meer wachten om te vertrekken! Ze wandelt intussen ook best goed; trekt minder aan de leiband en luistert al redelijk als ze korter moet komen, voor een voorbijrijdende auto bijvoorbeeld. Ook enkele basiscommando’s als zit, poot, plaats, blijf, … lukken redelijk goed.
Haar zwakte blijft … eten. De eerste dagen kwam ze steeds enorm bedelen bij het tafelen. Intussen geeft ze het redelijk snel op als we haar negeren en legt ze zich rustig neer. Maar het ogenblik dat we eten bovenangellhalen of starten met koken, zie je haar toch steeds veranderen. We hebben er wel vertrouwen in dat dit zal matigen na verloop van tijd. Sommige dagen lijkt ze wel wat minder te willen eten van haar brokken. Eventueel proberen we het eens met andere.
Qua zindelijkheid mogen we ook niet klagen.Vanaf dag 1 wist ze dat het in de tuin moest. Enkel gisteren heeft ze binnen geplast. Wij waren enkele uurtjes weg voor de nieuwjaarswensen en zagen het bij het binnenkomen. Heeft het toch te lang geduurd (ze was wel nog gaan plassen net voor we vertrokken) of was het spanning of stress omdat wij ineens binnenkwamen? We zullen hier nog even op moeten trainen waarschijnlijk.
Kortom, het gaat voorlopig beter dan verwacht met de integratie van onze diva (denk-er-niet-aan-dat-ik-buiten-ga-als-het-regent Emoji) en we hopen dat het in deze richting blijft lopen. In bijlage hebben we voor jullie nog enkele fotootjes toegevoegd Emoji
Onze beste wensen voor 2018 aan het hele team! En hopelijk vinden jullie het volgende jaar ook een leuke thuis voor alle overige dieren!
Steven, Daisy, Yana en Amélie-Laure en een dikke lek en poot van Angel
angelll
   angellll
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×